Skip links

Vacature Helpende

Jouw werkzaamheden

Je ondersteunt en begeleidt bewoners bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en activiteiten. Je zorgt voor een fijne start van de dag door te assisteren bij het wassen en aankleden. Je ruimt de was op en je zorgt ervoor dat de kamer er verzorgd uitziet. Je assisteert bij het verzorgen van het ontbijt of een gezellige lunch. Je ondersteunt bewoners zo goed mogelijk bij het onderhouden van relaties met medebewoners en familie. Je zorgt met je vriendelijkheid en geduld voor een prettige sfeer en een fijne en veilige woonomgeving. Ook assisteer je bij verschillende activiteiten zoals een spelletje of een bezoek met de bewoners buiten de villa.

Je maakt onderdeel uit van een hecht team maar je vindt het tegelijk erg prettig om zelfstandig te werken. Je bent nauwkeurig, representatief en je kunt goed communiceren. Jij merkt het wanneer de behoeften en wensen van een bewoner veranderen en je gaat daar tactvol en geduldig mee om. Doordat je goed kunt luisteren en echte aandacht geeft, kun je adequaat reageren op de momenten dat dit nodig is. Kortom: dankzij jou voelen de bewoners zich veilig, geborgen en thuis!

Jouw profiel

  • Diploma Helpende (evt. met medicatiecertificaat)
  • Empathisch, flexibel en een teamspeler
  • Initiatiefrijk en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je beschikt over een respectvolle, lerende werkhouding
  • Je kunt verbinding maken met de bewoners

Interesse?

Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen graag je CV en motivatie! Na ontvangst van je sollicitatie nemen we binnen 2 weken contact met je op. Neem contact met ons op via telefoonnummer 06 – 28 81 07 79  of personeel@fellowzorg.nl.

Solliciteer

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.