Skip links

Fellow Zorg

Áltijd bereikbaar voor passende en kwalitatieve zorg, dat zijn wij.

Wij leveren Fellows (zorgprofessionals) voor ouderen en mindervaliden waar en wanneer nodig. Wij begrijpen dat zorg binnen deze doelgroep met een kwetsbaarheid met uiterste zorgvuldigheid, aandacht en zorgzaam geboden dient te worden. Een doelgroep die ook acute zorg nodig kan hebben. Fellow Zorg is daarom áltijd bereikbaar. Door ervaring in de zorgsector zijn we in staat om snel en

passende zorg te bieden zonder dat het ten koste gaat van de zorgkwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van dé passende Fellow (zorgprofessional) die afgestemd is met de zorgvrager voor korte of lange duur. Bij een lange samenwerking zorgen wij tevens voor een zorgkwaliteitsverbeteringsslag op de werkvloer. 

Waar staat Fellow Zorg voor?

Fellow staat voor een zorgmaatje. Een maatje op wie je aankunt. Een maatje die de juiste zorg verleent. Een maatje die Fellow Zorg met zorg heeft geselecteerd ad-hoc of voor lange termijn. Niet alleen is de Fellow binnen Fellow Zorg een zorgmaatje, maar ook een specialistisch maatje. Elke Fellow krijgt een persoonlijke mentor-Fellow toegewezen. Samen evalueren ze regelmatig en transparant hun zorgverlening en leren ze door ervaringen te delen.  De kwaliteit voor zorgverlening wordt tevens bij Fellow Zorg gewaarborgd door de Fellows structureel intern op te leiden.  Zo waarborgen wij naast de beste zorgverlening ook de juiste match tussen zorgprofessional en de behoefte van de zorgvrager, oftewel dé passende Fellow voor u.

Dé passende Fellow

Onze Fellows voldoen aan strenge eisen. Een Fellow beschikt over onder andere een relevante opleiding, is flexibel inzetbaar, is zorgzaam, is betrouwbaar, is bereikbaar en biedt oprechte aandacht op de werkvloer. Fellow Zorg investeert in de ontwikkeling van Fellows, door gepaste en gerichte trainingen, cursussen en coaching aan te bieden op de praktijk. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we geregeld contact met onze Fellows. Geïnteresseerd om aan de slag te gaan bij Fellow Zorg? Voor meer informatie bekijk werken bij.

Op zoek naar dé passende Fellow? Schakel Fellow Zorg in.